Over ons

Wij zijn Tapaseria Catalana

Gastvrij en sfeervol

Wij zijn Tapaseria Catalana Groningen. Sinds anno 2018 zijn Jan Douwe en Liselotte de trotse eigenaren van dit prettige, laagdrempelige huiskamer restaurant in hartje stad.

Wij houden van lekker eten en drinken maar ook van jullie! Deze passie delen we met heel team Catalana. Wij hopen dan ook dat je dit kan zien én proeven.

Chef Jan Douwe en team staan al vroeg in de keuken om met liefde en passie het diner voor te bereiden. Vers en huisgemaakte tapas. Dit is waar Tapaseria Catalana zich mee onderscheidt van andere restaurants.

Naast onze tapaskaart serveren we een aantal; “Tapas Del Día”, gerechtjes van de dag. Zo blijft het een feestelijke verrassing van variaties.

Overdag zijn wij open om fijn te lunchen of gezellig een drankje te komen doen met een lekkere snack van de borrelkaart.

Geniet van een goed glas wijn, cocktail, mocktail of Spaans biertje van de tap.. Samen smaken ontdekken.. sfeervolle muziek op de achtergrond.. oprecht vriendelijke, zorgzame en meedenkende bediening aan tafel.. ervaar ons verwarmde en altijd zonnige terras.. Een ware beleving; laagdrempelig maar wel van kwaliteit! Daar gaan wij voor!

Liefs ons!

Tapaseria Catalana Groningen

Scroll naar boven